Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çırpıcı çeşitleri şunlardır:
- Balon Çırpıcı: Krem şanti ve beze gibi malzemeleri çırpmak için idealdir 12.
- Fransız Çırpıcı: Soslar ve salata sosu gibi sıvıları çırpmak için kullanılır 23.
- Top Çırpıcı: Tava soslarını pişirmek ve büyük hacimli ürünleri karıştırmak için uygundur 13.
- Düz Çırpıcı: Meyane ve soslar için kullanılır, sığ tavalarla çalışmak üzere tasarlanmıştır 23.
- Spiral Çırpıcı: Küçük kaselerde ve bardaklarda malzemeleri karıştırmak için harikadır 3.
- Hamur Çırpıcı: Mayalı hamur işlerini karıştırmak için kullanılır 1.
- Pilli Çırpıcı: Sütü anında köpürtür ve kahveyi kremamsı yapmak için tercih edilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: