Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çırpıcı çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Düz çırpıcı 13. Meyane çırpıcı olarak da bilinir, düzleştirilmiş balon şeklinde, tipik olarak dört adet ilmekli tellere sahiptir 3.
- Tel çırpıcı 1. Spiralli tel çırpıcılar daha hızlı ve homojen karışım sağlamak için kullanılır 2.
- Balon çırpıcı 23. İnce tellerden yapılır ve tipik olarak bombeli bir uca sahiptir 3.
- Fransız çırpıcı 34. Balon çırpıcılara benzer, ancak biraz daha kalın tellerle daha ince bir profile sahiptir 3.
- Top çırpıcı 34. Uzun kulplara ve sonunda büyük, kafes benzeri bir topa sahiptir 3.
- Konik çırpıcı 3. Daha geniş bir orta ve dar uç ile uzun bir şekilde oluşturulmuş ince tellere sahiptir 3.
- Hamur çırpıcı 3. Düz profili, bir dış daireye ve küçük bir ilmekli bir iç ovale sahiptir 3.
- Bobin çırpıcı 4. Yaylı çırpıcı olarak da bilinir, sarmal bir tel tasarımına sahiptir 4.
Çırpıcıların malzeme, şekil, tasarım, kullanım kolaylığı ve temizleme kolaylığı gibi farklı özellikleri de olabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: