Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Casarecce makarna pişirmek için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 1 avuç mantar 15;
- 1 yemek kaşığı doğranmış soğan 15;
- 1 avuç doğranmış biber 15;
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ 15;
- 2 avuç casarecce makarna 15;
- 1 tatlı kaşığı sebze çeşni 15;
- 1 çay kaşığı karabiber 15;
- 1 çay kaşığı tuz 15;
- 1 diş sarımsak (ezilmiş) 1;
- 1 adet doğranmış domates 15;
- 4 yemek kaşığı domates sosu 15;
- 3 yaprak füme et (incecik dilimlenmiş) 15;
- 1 yemek kaşığı parmesan peyniri rendelenmiş 15;
- 1 avuç roka yaprağı 15.
Hazırlanışı:
- Makarnayı paket üzerinde belirtilen süre kadar haşlayın 1.
- Haşlanan makarnayı süzün 1.
- Ayrı bir tavada sıvı yağı ısıtın ve doğranmış soğanı, sarımsağı ve biberleri hafifçe kavurun 1.
- Ardından, mantarları ekleyip birkaç dakika daha pişirin 1.
- Dilimlenmiş füme eti ekleyip, kısa süre kavurun 1.
- Domatesleri ve domates sosunu ilave ederek karıştırın 1.
- Sebze çeşnisini, tuzu ve karabiberi ekleyin 1.
- Haşlanmış makarnayı sosun içine ekleyin ve iyice karıştırın 1.
- Son olarak, rendelenmiş parmesan peyniri ve roka yapraklarını ekleyip karıştırın 1.
- Sıcak olarak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: