Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Carrefour SA şarküteri çalışanları, şarküteri reyonunun işleyişinden sorumludur ve çeşitli görevler üstlenirler:
- Yiyecek Hazırlama: Şarküteri ürünleri olan sucuk, pastırma, salam, sosis gibi yiyeceklerin hazırlanmasını sağlarlar 24.
- Müşteri Servisi: Müşterilere hızlı ve kaliteli hizmet sunarlar, siparişleri alırlar ve tam müşteri şartnamelerine göre ürünleri hazırlarlar 2.
- Sandviç Yapma: Müşterinin önünde sandviç yaparak son dakika isteklerini yerine getirirler 2.
- Envanter Yönetimi: Kağıt havlu, sandviç sargısı gibi malzemelerin az olduğunda envanter yöneticisini uyarırlar 2.
- Ekipman Kullanımı: Et plakaları, dilimleme ve kesme ekipmanları gibi ağır gıda maddelerini kullanırlar 2.
- Temizlik: Tezgahların ve mutfak malzemelerinin temizliğini ve sterilizasyonunu yaparlar 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: