• Buradasın

    Bruschetta içinde ne var?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Bruschetta'nın temel malzemeleri:
    • Ekmek 135. Genellikle köy ekmeği, baget, tava ekmeği veya ekşi mayalı ekmek kullanılır 135.
    • Domates 123. En temel bruschetta, domates, fesleğen, sarımsak ve zeytinyağının harmanlanmasıyla yapılır 13.
    • Peynir 124. Mozzarella, parmesan, süt damlası veya keçi peyniri gibi peynirler tercih edilebilir 124.
    • Sarımsak 124. Genellikle ince doğranmış veya rendelenmiş olarak kullanılır 124.
    • Zeytinyağı 124. Sızma zeytinyağı kullanılması önerilir 14.
    • Diğer malzemeler 12. İsteğe göre közlenmiş patlıcan, avokado, incir, kuru soğan, füme somon gibi malzemeler eklenebilir 12.
    Bruschetta, bu malzemelerin yanı sıra tuz ve balzamik sirke gibi baharatlarla da tatlandırılabilir 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Bruschette nasıl yapılır?

    Bruschetta yapımı için gerekli malzemeler: 8 dilim ekmek; 4 diş sarımsak; 3 domates; 4 çorba kaşığı zeytinyağı; 2 dal maydanoz; birkaç kekik dalı; tuz; karabiber. Yapılışı: 1. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. 2. Sarımsakları soyup ezin. 3. 2 kaşık yağı tavada ısıtıp sarımsağın yarısı ve domatesi ilave edin. 4. Kalan yağ ve sarımsağı bir kasede karıştırın. 5. Ekmekleri iki taraflı kızartıp üzerlerine fırça ile sarımsaklı yağ sürün. 6. Ekmeklerin üzerine domatesli sosu paylaştırın. 7. Kıyılmış maydanoz ve taze kekik dallarıyla süsleyip servis yapın. Bruschetta, farklı malzemelerle zenginleştirilebilen bir tariftir.