Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bruschetta'nın temel malzemeleri:
- Ekmek 135. Genellikle köy ekmeği, baget, tava ekmeği veya ekşi mayalı ekmek kullanılır 135.
- Domates 123. En temel bruschetta, domates, fesleğen, sarımsak ve zeytinyağının harmanlanmasıyla yapılır 13.
- Peynir 124. Mozzarella, parmesan, süt damlası veya keçi peyniri gibi peynirler tercih edilebilir 124.
- Sarımsak 124. Genellikle ince doğranmış veya rendelenmiş olarak kullanılır 124.
- Zeytinyağı 124. Sızma zeytinyağı kullanılması önerilir 14.
- Diğer malzemeler 12. İsteğe göre közlenmiş patlıcan, avokado, incir, kuru soğan, füme somon gibi malzemeler eklenebilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: