Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Beurre Blanc sosunun tavada nasıl yapılacağına dair bir tarif:
Malzemeler:
- 1 yemek kaşığı tereyağı 1;
- yarım su bardağı ince doğranmış arpacık soğan 1;
- 3 yemek kaşığı beyaz sirke 1;
- 2 yemek kaşığı beyaz şarap 1;
- çeyrek su bardağı krema 1;
- 8 yemek kaşığı tereyağı, 12 parçaya bölünmüş 1.
Hazırlanışı:
- Bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağını ısıtın ve arpacık soğanı kavurun 1.
- Şarap ve sirkeyi ekleyip su çekene kadar pişirin 1.
- Kremayı ve tuzu ekleyerek kaynamaya bırakın 1.
- Küp küp doğranmış soğuk tereyağını tek tek ekleyip çırparak sosa karıştırın 1.
Sos kullanıma hazırdır 1.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: