• Buradasın

    Barilla Tagliatella kaç dakikada pişer?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A steaming pot of golden Barilla Tagliatelle pasta boiling on a stovetop in a Turkish kitchen, with a wooden spoon resting on the edge and a timer set to six minutes nearby.
    Barilla Tagliatella makarnası, kaynayan suya atılıp 9 dakika boyunca ara sıra karıştırılarak pişirilir 5.
    Pişme süresi, makarnanın kalınlığına bağlı olarak değişebilir 4. İtalyan usulü "al dente" pişirme için 9-10 dakika yeterlidir 5.
    Makarnayı süzdükten sonra soğuk sudan geçirmemek gerekir, bu makarna yüzeyini kayganlaştırarak sos tutuşunu engeller 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Tagliattelle makarna nasıl pişirilir?

    Tagliatelle makarna pişirmek için gerekli malzemeler: 1/2 paket tagliatelle makarna; 1 tavuk göğsü; 1 soğan; 1 sarımsak; 1 tatlı kaşığı salça; 1 domates; 1 kapya biber; 1 yeşil biber; 4 yemek kaşığı zeytinyağı; 1/2 paket sıvı krema; 1 tatlı kaşığı kekik; 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber; 1 çay kaşığı tuz. Pişirme adımları: 1. Tencereye su koyup kaynayınca makarnaları ekleyin ve 9 dakika haşlayın. 2. Haşlanan makarnayı süzgeçle süzün. 3. Soğan, domates ve biberleri yemeklik doğrayın. 4. Tavaya zeytinyağını döküp pişirin. 5. Baharatlarını ve tuzunu ekleyip karıştırın. 6. Kremayı da ekleyip 2 dakika daha suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. 7. Süzdüğünüz makarnaları da sosunuzun içine aktarıp karıştırın. 8. Sıcak olarak servis yapın. Tagliatelle makarnayı pesto sosu, mantar, köfte, karides gibi farklı malzemelerle de pişirebilirsiniz.