Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 700 gram tavuk göğsü 1;
- 2 kase çiğ badem 1;
- 1 kase Hindistan cevizi baharatı 1;
- 2 adet yumurta 1;
- 1 çay kaşığı tuz 1;
- 3 yemek kaşığı hardal 1;
- 3 yemek kaşığı bal 1.
Hazırlanışı:
- Bademleri rondodan un kıvamına gelene kadar çekin 1.
- Çekilmiş bademleri ve Hindistan cevizi baharatını bir kasede karıştırın 1.
- Bir kapta yumurtaları çatal yardımıyla çırpın 1.
- Tavuk göğüslerini ince ince kesin 1. Tek tek yumurtaya batırdıktan sonra, badem ve Hindistan cevizi karışımına batırın 1.
- Her yerine yapışmış şekilde, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine tavukları dizin 1.
- Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 45 dakika pişirin 1.
- Sos için hardal ve balı karıştırıp, servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: