Buradasın
Atababada ızgara nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Atababada ızgara yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Etlerin Hazırlanması: 3 adet antrikot etini bir kaba alın ve 5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tutam karabiber ve 2-3 dal taze biberiye ile marine edin 1. En az 6-7 saat, mümkünse bir gece buzdolabında dinlendirin 1.
- Izgara Tavasının Isıtılması: Izgara tavasını kızdırın 14.
- Etlerin Pişirilmesi: Marine edilen etleri tavaya alın ve her iki tarafını da en fazla 2-3 dakika pişirin 14. Etlerin rengi değişince pişirme işlemi tamamlanmış demektir 3.
- Servis: Pişen etleri sıcak olarak servis edin 1. Yanında pirinç pilavı ve yeşil salata ile servis yapabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: