Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Asım Usta'nın dönerinin meşhur olmasının bazı nedenleri:
- Aile mirası olan özel terbiye yöntemi 1. Asım Usta, dönerin terbiyesinin aile mirası olduğunu ve bu yöntemi söylemediğini belirtmektedir 1.
- Yüksek kaliteli malzemeler 4. Döner, kuzu-dana eti karışımı ile yapılmakta ve kuyruk yağı kullanılmaktadır 4.
- Geleneksel üretim 24. Döner, her gün taze olarak hazırlanmakta ve sıcak bir şekilde servis edilmektedir 24.
- Yoğun lezzet 4. Asım Usta'nın dönerinin lezzetli olmasının sebebi, sevgi ve ustalık olarak ifade edilmektedir 4.
- Sembol mekan olması 12. 1973 yılından beri Beşiktaş'ta hizmet veren Karadeniz Döner, semtin simgelerinden biri haline gelmiştir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: