Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Asarcık Roussanne Marsanne Reserve şarabı, 10-12 derece sıcaklıkta sunulmalı ve kabuklu deniz ürünleri, tereyağlı-krema soslu balıklar ve kümes hayvanları ile eşleştirilmelidir 4.
Şarabın özellikleri:
- Görünüm: Saman sarısı tonlarında 4.
- Burun ve Damak: Burun ve damakta pişmiş elma, armut ve reçelsi narenciye tonları; mineralsi izler 4.
- Aroma: Vanilya, beyaz gül yaprakları ve zengin balzamik aromalar 1.
- Gövde: Dolgun, tereyağsı kıvamda 4.
- Alkol Oranı: %13,7 14.
Fiyatı nedeniyle her zaman erişilebilir olmasa da, şarap severler için denenmesi önerilen bir üründür 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: