Buradasın
Arabalı konveksiyonlu fırın nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arabalı konveksiyonlu fırın, sıcak havayı fanlar aracılığıyla fırının içinde homojen bir şekilde dolaştırarak dengeli ve kaliteli bir pişirme sağlayan bir fırın türüdür 3.
Bazı özellikleri:
- Eşit ısı dağılımı 14. Döner platformun çift yönlü dönmesi sayesinde tava üzerinde her bölgede eşit ısı dağılımı sağlanır 14.
- Buhar üretimi 14. Kasetli tip geleneksel şelale sistemi sayesinde bol miktarda buhar üretir 14.
- Malzeme 14. Tamamı paslanmaz çelikten imal edilmiştir 14.
- Enerji tasarrufu 45. İyi bir ısı izolasyonu ile enerji tasarrufu sağlanır 45.
- Kullanım alanları 45. Pastaneler, restoranlar, oteller ve fırınlarda küçük ölçekli pasta, börek ve sandviç ekmek üretimi için kullanılır 45.
Enerji kaynağına göre iki türü bulunur:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: