Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arabalı konveksiyonlu fırın, sıcak havayı fanlar aracılığıyla fırının içinde homojen bir şekilde dolaştırarak dengeli ve kaliteli bir pişirme sağlayan bir fırın türüdür 3.
Bazı özellikleri:
- Eşit ısı dağılımı 14. Döner platformun çift yönlü dönmesi sayesinde tava üzerinde her bölgede eşit ısı dağılımı sağlanır 14.
- Buhar üretimi 14. Kasetli tip geleneksel şelale sistemi sayesinde bol miktarda buhar üretir 14.
- Malzeme 14. Tamamı paslanmaz çelikten imal edilmiştir 14.
- Enerji tasarrufu 45. İyi bir ısı izolasyonu ile enerji tasarrufu sağlanır 45.
- Kullanım alanları 45. Pastaneler, restoranlar, oteller ve fırınlarda küçük ölçekli pasta, börek ve sandviç ekmek üretimi için kullanılır 45.
Enerji kaynağına göre iki türü bulunur:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: