Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Antrikotun yumuşak olması için şu yöntemler önerilir:
- Marine Etme: Etinizi zeytinyağı, tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak sarımsak, kekik veya biberiye gibi malzemelerle marine edin 12. Bu işlemi en az 1 saat, en fazla 24 saat buzdolabında bekletin 1.
- Pişirme: Demir döküm tavada orta ateşte her iki tarafını 2 dakika mühürleyin 13. Ardından 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin; az pişmiş için 4 dakika, orta pişmiş için 6 dakika, çok pişmiş için 10 dakika yeterli olacaktır 1.
- Dinlendirme: Etinizi fırından çıkardıktan sonra 5 dakika dinlendirin 1. Bu, lezzetinin oturmasını sağlar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: