Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Agave şurubu yerine kullanılabilecek bazı alternatifler şunlardır:
- Bal: Doğal bir tatlandırıcı olup, hem şifa niyetine kullanılır hem de tatlılarda tercih edilebilir 13.
- Stevia: Nane yaprağına benzeyen bir bitkinin yaprağının öğütülmesiyle elde edilen, kalorisiz bir doğal tatlandırıcıdır 13.
- Kamış Pekmezi: Şeker kamışından elde edilen, kansızlığa ve stresle başa çıkmaya yardımcı olan bir besindir 13.
- Hurma Şekeri: Magnezyum, demir ve B6 vitamini açısından zengin, sıvı ürünlerde kullanılan bir tatlandırıcıdır 1.
- Akçaağaç Şurubu: Antioksidan özelliği ile serbest radikallerin vücuttan atılmasını kolaylaştıran, tamamen doğal bir tatlandırıcıdır 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: