• Buradasın

    3 Meşeli rakı nerede üretiliyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A sunlit distillery in Burdur with copper stills gleaming, surrounded by vineyards and anise fields, where workers in traditional Turkish attire carefully pour golden rakı into glass bottles.
    3 Meşeli rakı, Efe Alkollü İçecekler Ticaret A.Ş. tarafından üretilmektedir 14.
    Bu rakı, %100 üzüm sumasından üretilir ve Burdur’un Tefenni ilçesinden temin edilen anasonlar kullanılır 1.
    Üretim yerleri hakkında spesifik bir bilgi bulunmamakla birlikte, Efe Alkollü İçecekler Ticaret A.Ş.'nin genel merkezi ve üretim tesisleri hakkında bilgi almak için şirketin resmi web sitesi veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçilmesi önerilir.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Rakı çeşitleri nelerdir?

    Rakı çeşitleri, üretim şekline ve kullanılan malzemelere göre farklılık gösterir. İşte bazı rakı çeşitleri: Klasik Rakı: Suma ve tarımsal kökenli etil alkolün karıştırılması ve bakır imbiklerde anason tohumu eklenerek ikinci kez damıtılması ile elde edilir. Harman Rakı: Farklı dökme rakıların belirli oranda karıştırılması ile oluşur. Yaş Üzüm Rakısı: Yalnızca yaş üzüm sumasının bakır imbiklerde anason tohumu eklenerek ikinci kez damıtılması ile elde edilir. 3 Distile Rakı: Sumun bakır imbiklerde üç kez anason tohumu eklenerek damıtılması ile elde edilir. Organik Rakı: Organik sumanın bakır imbiklerde organik anason tohumu ile damıtılması ile elde edilir. Göbek Rakı: Damıtma sürecinde sadece orta bölüm (göbek) kullanılarak üretilir. Meşe Fıçıda Dinlendirilmiş Rakı: Üretim sonrası bir kısmının meşe fıçılarda dinlendirilmesi ile elde edilir. Yıllandırılmış Rakı: Üretim sonrası meşe fıçılarda belirli süre dinlendirilmesi ile elde edilir. Şeker İlavesiz Rakı: Üretim sonrası şeker ilavesi yapılmadan üretilir.