Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
UYAP Editör'ü bilgisayara kurmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Java'nın Kurulumu: UYAP Editör'ün çalışabilmesi için Java'nın 32 bit versiyonu bilgisayara indirilip kurulmalıdır 12. Bu işlem için java.com adresinden "İndirme işlemini başlat" linkine tıklanmalıdır 1.
- E-İmza Kart Okuyucu Sürücülerinin Yüklenmesi: Sertifika hizmet sağlayıcısından alınan kart okuyucu ve akıllı kart sürücüleri bilgisayara yüklenmelidir 12.
- UYAP Editör'ün İndirilmesi ve Kurulması: UYAP Bilişim Sistemi Doküman Editörü, uyap.gov.tr linkinden indirilmeli, zip dosyası bir klasöre çıkartılarak kelime işlemci kurulmalıdır 12.
Eğer kurulum sırasında sorun yaşanırsa, UYAP Editör Programı kaldırılıp bilgisayar yeniden başlatılmalı, ardından son yayınlanan editörün versiyonu tekrar kurulmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: