Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
UKOME'ye (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) aşağıdaki kişiler üye olabilir:
- Büyükşehir Belediyesi Personeli: Büyükşehir belediyesinin ulaşım ve yatırımlarla ilgili daire ve işletmelerinden en az şube müdürü seviyesinde görevliler 34.
- Kamu Kurumları Temsilcileri: Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kurumlardan temsilciler 34.
- Diğer Kurum Temsilcileri: Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü gibi kurumlardan temsilciler 45.
- İlçe Belediye Başkanları: Kendi belediyelerini ilgilendiren konularda ilçe belediye başkanları veya görevlendirecekleri bir üye 34.
- Meslek Odası Temsilcileri: Gündemdeki konularla ilgili kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının temsilcileri 34.
Ayrıca, sivil kişiler de UMKE gönüllüsü olarak UKOME üyesi olabilirler, ancak harcamalar kendilerine aittir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: