Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rufus'ta USB yerine kullanılabilecek bazı alternatifler şunlardır:
- Baleneetcher 2. Platformlar arası destek sunan ve ETCHER özelliği ile işlemleri basitleştiren bir araçtır 2.
- Unetbootin 2. CD'lere ihtiyaç duymadan önyüklenebilir USB sürücüler oluşturmanıza olanak tanır ve çeşitli Linux dağıtımlarını kolayca yüklemenizi sağlar 2.
- Win32 Disk Görüntüleyici 2. Windows kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış olup, ham disk görüntü dosyalarını (ISO, IMG, ZIP) USB sürücüsü gibi çıkarılabilir depolama cihazlarına yazmanızı sağlar 2.
- Universal USB Yükleyici 2. Linux ve Windows'u destekleyen, kullanıcı dostu bir arayüze sahip ücretsiz bir araçtır 2.
Bu alternatifler, Rufus'un sunduğu özelliklere benzer şekilde önyüklenebilir USB sürücüler oluşturmanıza yardımcı olabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: