Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
LD Player'ın 50%'de kalmasının birkaç nedeni olabilir:
- VT (Virtualization Technology) devre dışı bırakılmış olabilir 12. Bu, CPU'nun kaynaklarını daha verimli kullanmasını engeller ve emülatör performansını olumsuz etkiler 1. VT'nin etkin olup olmadığını kontrol etmek ve gerekirse etkinleştirmek gerekir 12.
- Güncel olmayan grafik sürücüsü 13. Grafik sürücüsünün güncel olduğundan emin olun ve gerekirse güncelleyin 13.
- Arka planda çalışan antivirüs yazılımı 12. Antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmak ve LD Player'ı yeniden başlatmak sorunu çözebilir 12.
- Yetersiz sistem kaynakları 2. Bilgisayarın RAM veya işlemci gücü gibi kaynaklarının yeterli olup olmadığını kontrol edin 2.
- Bozuk emülatör dosyaları 3. Yeni bir LD Player örneği oluşturmak, bozuk emülatör dosyalarını yenisiyle değiştirebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: