Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İlaç BTK Başka Kur E-Ticaret Girişimcisi ifadesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile e-ticaret kavramlarının bir arada kullanılması nedeniyle belirsizdir.
E-ticaret, internet üzerinden mal veya hizmet alım-satımını ifade eder ve dört ana modeli vardır: B2C (işletmeden tüketiciye), B2B (işletmeden işletmeye), C2C (tüketiciden tüketiciye) ve C2B (tüketiciden işletmeye) 15.
BTK ise, telekomünikasyon sektörünün faaliyetlerini düzenleyip denetleyen bağımsız bir kuruluştur 2.
Bu bağlamda, "İlaç BTK Başka Kur E-Ticaret Girişimcisi" ifadesi, BTK'nın e-ticaret girişimcilerine yönelik düzenlemeleri veya e-ticaret alanında faaliyet gösteren bir girişimcinin BTK ile olan ilişkileri anlamına gelebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: