Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Harç katkısı kullanımı, katkı maddesinin türüne göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı yaygın harç katkılarının kullanım şekilleri:
- ADD 1 Beton ve Harç İçin Su Geçirimsizlik Katkısı: Bu katkı, su ile 1:10 oranında seyreltilerek kullanılır 1. Her kat 6 mm sıva kalınlığı olacak şekilde mala ile uygulanmalıdır 1. İkinci kat, birinci kat sertleşmeye başladıktan sonra uygulanmalıdır 1.
- PROLATEX Genel Amaçlı Astar ve Harç Katkısı: Bu katkı, kullanım amacına göre su ile 1/1 ile 1/9 arasında değişen oranlarda karıştırılarak, harca karma suyu olarak verilir 2.
- Newlatex Aderans Artırıcı ve Su Geçirimsizlik Harç Katkısı: Bu katkı, 1 ölçü taze çimento ve 2 ölçü kum karışımına ilave edilir ve şerbet kıvamına gelene kadar karıştırılır 3. Islak yüzeye sert kıllı fırça ile uygulanır ve bu tabaka kurumadan üzerine yeni harç tatbik edilmelidir 3.
- KÖSTER Latex: Bu katkı, karışım suyuna ilave edilerek kullanılır 4. Çimento oranının %5-20'si kadar KÖSTER Latex kullanılmalıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: