Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dell switch'i konsola bağlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Konsol kablosunun bağlanması 5. Bir ucunu Dell switch'teki konsol portuna, diğer ucunu ise bilgisayarınızdaki seri porta bağlayın 5.
- Terminal emülasyon programının çalıştırılması 5. PuTTY veya HyperTerminal gibi bir terminal emülasyon programı başlatın 5.
- Program ayarlarının yapılması 5. Program ayarlarını, bağlantı türü "Seri" olacak şekilde ve doğru seri portu seçerek yapılandırın 5. Baud hızı, veri bitleri, parite ve durma bitleri için varsayılan ayarlar genellikle 9600, 8, Yok ve 1 şeklindedir 5.
- Bağlantının kurulması 5. Terminal emülasyon programındaki "Bağlan" veya "Aç" düğmesine tıklayarak Dell switch ile bağlantı kurun 5.
Ek adımlar:
- Dell switch'in ilk yapılandırması 4. Anahtar, varsayılan kullanıcı adı, parola veya IP adresi ile yapılandırılmaz 4. Yönetim arabirimine atanacak IP adresi, alt ağ maskesi ve varsayılan ağ geçidi bilgilerini ağ yöneticinizden edinin 4.
- Kablo bağlantısı 3. Dell 2161DS Console Switch için, bir ucunu SIP'deki RJ45 konektöre, diğer ucunu ise switch'in arkasındaki Analog Rack Interface (ARI) portuna bağlayın 3.
Bağlantı için spesifik talimatlar veya sorun giderme adımları için Dell switch'in belgelerine başvurulması önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: