Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Switch uçlarını bağlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- RJ45 konnektör çakımı 4. PoE switch üzerindeki ethernet portlarına çekilen kurulum kablolarının uçlarına RJ45 konnektör çakılır 4. Bu çakım standart ethernet çakımıdır 4.
- Kablo bağlantısı 4. PoE switch ile irtibatlanan cat6 kablo veya patch kablo standart ethernet pinout ile çakılır 4. 12/36 nolu pinler hem veri iletimi hem de PoE güç aktarımı için kullanılır 4.
- Voltaj uçları 4. Standart PoE switchlerde 1-2 / 3-6 nolu uçlar PoE için kullanılır 4. Buna end-span tipi denir 4. High power PoE ihtiyacı olan kameralar için IEEE802.3bt standardında, bir porttan 90W'a kadar güç verebilen switchlerde 1-2 / 3-6 ve 4-5 / 7-8 nolu pinler PoE voltajı için kullanılır 4.
Ek olarak, switch bağlantı ayarları için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- SETUP düğmesine basma 5. SETUP düğmesine basıldığında, switch portunun bir LED’i yeşil yanıp sönmeye başlar 5.
- PC’yi bağlama 5. Switch portunun bir LED’i yeşil yanıp sönmeye başladığı zaman, PC’ler bu porta bağlanır 5.
- Ethernet kablosu bağlantısı 5. PC’nin üzerindeki Ethernet porta Ethernet kablosunun bir ucu bağlanır 5. Diğer ucu ise switch porttaki yanıp sönen LED’e bağlanır 5.
Switch bağlantı işlemleri teknik bilgi ve deneyim gerektirdiğinden, bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: