Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çayır bıçağı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Bıçak Bileme Açısı: Çayır biçme makinelerinde bıçak bileme açısı 24 derece olmalıdır 1.
- Malzeme: Bıçaklar genellikle paslanmaz çelik veya yüksek karbon çelik malzemeden yapılmalıdır, bu malzemeler dayanıklılık ve korozyona karşı direnç sağlar 2.
- Kesme Yüksekliği Ayarı: Bıçakların kesme yüksekliği, tarlanın ve mahsulün durumuna göre ayarlanabilmelidir 14.
- Emniyet Sistemi: Makinenin zorlanması durumunda fazla hasar görmemesi için emniyet sistemi ile donatılmış olmalıdır 1.
- Kolay Montaj ve Değiştirme: Bıçakların montajı ve değiştirilmesi pratik olmalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: