• Buradasın

    Bambu Lab A1 yağlama nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Bambu Lab A1 yazıcısının yağlanması için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:
    1. Hazırlık: Non-woven bir bez kullanarak yazıcının üzerindeki tozu ve mevcut yağı temizleyin 12.
    2. Isıtma yatağını konumlandırma: Isıtıcıyı tamamen öne, ekranın bulunduğu yere kadar itin 1.
    3. Yağı uygulama: Yağ şişesinin kapağını döndürüp açın ve nozzle'ın üst kenarı boyunca yağı çelik şafta sıkın 12.
    4. Yağı dağıtma: Şişenin kuyruk ucunu kullanarak yağın eğri yüzeye uygulanmasını sağlayın 1.
    5. Geri hareket: Isıtma yatağını ileri geri hareket ettirerek yağın tüm yüzeye yayılmasını sağlayın 1.
    6. Sonlandırma: Isıtıcıyı tekrar öne itin ve kapağı kapatın 1.
    Yağ türü olarak, daha önce kullanılan yağlayıcı gresin yapışkanlığı ve toz çekme potansiyeli nedeniyle yağlayıcı yağ kullanılması önerilir 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    Bambu A1 ve A1 combo farkı nedir?

    Bambu A1 ve Bambu A1 Combo 3D yazıcılar arasındaki temel farklar şunlardır: - A1 Combo versiyonu, çok renkli baskı yapabilme özelliğine sahiptir. - Baskı hacmi, A1 Combo'da 256 x 256 x 256 mm³ iken, A1'de bu ölçü 256 x 256 x 255 mm³'tür. - A1 Combo, AMS lite standı, AMS lite gövdesi ve AMS lite döner makara tutucusu gibi ek aksesuarlarla birlikte gelir. - Gürültü engelleme, A1 Combo'da her sürücü motor arasındaki küçük bireysel farklılıkları eşleştirmek için parametrelerin kalibre edilmesiyle sağlanır.

    Bambulab A1 hangi yağ kullanılır?

    Bambu Lab A1 3D yazıcı için yağ kullanımı önerilmez. Yazıcının bakımında genellikle gres ve yağlayıcı yağ yerine kurşun vidaların ve diğer parçaların lubricasyonu için yağlayıcı sıvı kullanılır, ancak bu sıvının sık sık yenilenmesi gerekir.

    Bambu Lab A1 bakım nasıl yapılır?

    Bambu Lab A1 3D yazıcısının bakımı için aşağıdaki adımlar izlenmelidir: 1. Günlük Bakım: Her baskıdan sonra plakanın soğumasını bekleyin ve filament veya kalıntıları yumuşak bir bez veya kazıyıcı alet kullanarak temizleyin. 2. Haftalık Bakım: Nozulları kontrol edin ve gerekirse temizleyin. 3. Aylık Bakım: Baskı yatağını iyice temizleyin. 4. Altı Aylık veya Yıllık Bakım: Nozulun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin ve gerekirse değiştirin. Önemli Güvenlik Notu: Temizlik veya yağlama işlemlerine başlamadan önce yazıcıyı mutlaka fişten çekin ve elektronik bileşenlere sıvı temasından kaçının.