Buradasın
3 mm kalınlıkta elastomer esaslı (-20 soğukta bükülmeli) polyester keçe taşıyıcılı polimer bitümlü örtüler ile iki kat su yalıtımı yapılması ne demek?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
3 mm kalınlıkta elastomer esaslı (-20 soğukta bükülmeli) polyester keçe taşıyıcılı polimer bitümlü örtüler ile iki kat su yalıtımı yapılması, aşağıdaki adımları içerir:
- İlk kat uygulama: Yalıtım yapılacak yüzey temizlenip kurutulduktan sonra, m² başına en az 0,400 kg bitüm emülsiyonu astar olarak uygulanır 1. Astar kuruduktan sonra, 3 mm kalınlığında cam tülü taşıyıcılı elastomer esaslı polimer bitümlü örtü, ek yerlerinden en az 10 cm bindirilerek tam yapıştırma usulüyle uygulanır 1.
- İkinci kat uygulama: Aynı şekilde 3 mm kalınlığında polyester keçe taşıyıcılı elastomer esaslı polimer bitümlü örtü yapıştırılır 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: