• Buradasın

    Serdal adalı hüseyin yücel ne dedi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Serdal Adalı ve Hüseyin Yücel arasında yaşanan bazı tartışmalar şunlardır:
    1. Serdal Adalı, Hüseyin Yücel'in hayallerinden bahsederek, Beşiktaş'ın ikinci başkanlığı döneminde yapılan hesapsız transferlerden ve kulübün borçlandırılmasından eleştirdi 13. Adalı, "Bu işler hayal kurmakla olmuyor, bir plan çerçevesinde zeka, inanç ve disiplinli bir program ortaya koymak gerekiyor" dedi 1.
    2. Hüseyin Yücel'in, seçildiğinde vereceği paradan bahsetmesi üzerine, Serdal Adalı, başkanlık makamının ihaleye çıktığını ve bu durumun tüzük gereği olduğunu, dolayısıyla başkanlık koltuğuna oturanın zaten ödemeleri kendi kaynaklarıyla yapmak zorunda olduğunu belirtti 1.
    3. Canlı yayında yaşanan bir tartışmada, Serdal Adalı, Hüseyin Yücel'in İmmobile ile uçakta tavla oynamasına tepki göstererek, "Yıllık 7 ve 9 milyon Euro gibi kontratları imzalarken gökyüzünde tavla oynayanların bugün fedakarlık yapmış gibi anılmasını camiamızın takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hasan Arat ve Serdal Adalı neden aday oldu?

    Hasan Arat ve Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı için aday oldular çünkü her ikisi de kulübün yönetiminde aktif rol oynamış ve başkanlık için gerekli deneyime sahip olduklarını düşündüler. - Hasan Arat, daha önce Beşiktaş'ta ikinci başkanlık yapmış ve spor yöneticiliği alanında önemli görevler üstlenmiştir. - Serdal Adalı ise 2018-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta ikinci başkanlık yapmış, ayrıca Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olarak görev yapmıştır.

    Serdal Adali ve Hüseyin Yücel ne zaman yarıştı?

    Serdal Adalı ve Hüseyin Yücel, 29 Aralık 2024 tarihinde Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda yarıştı.

    Serdal adalı hüseyin yücel ne iş yapar?

    Serdal Adalı ve Hüseyin Yücel farklı alanlarda faaliyet gösteren iş insanlarıdır: - Serdal Adalı, inşaat, servis, catering ve enerji alanlarında hizmet veren Adalı Holding'in sahibidir. - Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları'nın icra kurulu başkanı ve Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü'nün kurucusudur.

    Ekol TV'de Serdal Adali ve Hüseyin Yücel ne konuştu?

    Ekol TV'de Serdal Adalı ve Hüseyin Yücel, Beşiktaş'ın mali durumu ve geleceği hakkında konuştu. Tartışmanın ana konuları arasında şunlar yer aldı: Hasan Arat'ın istifası: Adalı, Yücel'e Hasan Arat'ın neden istifa ettiğini ve parasının ne olacağını sordu. Para bağışı: Adalı, Yücel'e 10 milyon euro bağışlayıp bağışlamadığını sordu, Yücel ise bu parayı bağışladığını doğruladı. Kulüp borcu: Yücel, kulübün Mayıs ayına kadar 50 milyon euro bulması gerektiğini belirtti. Yönetim politikaları: İki aday, transfer politikaları ve Divan Kurulu'nun iptali gibi konularda da fikir ayrılıkları yaşadı.