Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
2025 yılında Kayserispor'un golünün neden iptal edildiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, 2024 yılında oynanan Kayserispor maçlarında gollerin iptal edilme sebeplerinden bazıları şu şekildeydi:
- Ofsayt 1. 2025 yılında Konyaspor ile oynanan maçta, yarı otomatik ofsayt sisteminin, oyuncuların çok yakın olması nedeniyle doğru tarama yapamaması sonucu, bir gol iptali yaşandı 1.
- Faul 4. 2024 yılında Galatasaray ile oynanan maçta, Mertens'in golü, hakem tarafından Halil Dervişoğlu'nun rakip oyuncuya faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi 4.
- Elle oynama 5. 2024 yılında Pendikspor ile oynanan maçta, Thiam'ın golü, VAR'ın devreye girmesiyle birlikte, hakem tarafından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: