• Buradasın

    6 Kasım 2002'de Fenerbahçe'nin son golünü kim attı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    6 Kasım 2002'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçta son golü Ümit Özat attı 135.
    Maçın diğer gollerini ise Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2) ve Ceyhun Eriş kaydetmişti 135.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Fenerbahçe golleri kim attı özet?

    6 Ağustos 2025 tarihinde Feyenoord ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın özetinde Fenerbahçe'nin tek golünü Sofyan Amrabat attı. Feyenoord'un gollerini ise Quinten Timber ve Hadj-Moussa kaydetti. Maçın özeti, S Sport YouTube kanalından izlenebilir.

    Fenerbahçe'nin en önemli golü kim attı?

    Fenerbahçe'nin en önemli golünü atan futbolcu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Fenerbahçe'nin bazı önemli gollerini atan futbolcular şunlardır: Youssef En-Nesyri. Jhon Duran. Archie Brown. Anderson Talisca. Alex de Souza.

    6 kasımda Fenerbahçe neden 6 gol attı?

    6 Kasım 2002 tarihinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 6-0 mağlup etmiştir. Bu maçın bazı özellikleri şunlardır: Maç Yeri ve Seyirci: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 55.000 taraftar önünde oynanmıştır. Hakem: Mustafa Çulcu yönetmiştir. Goller: Fenerbahçe'nin gollerini Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat kaydetmiştir. Ertelenen Maç: 22 Eylül 2002 tarihinde planlanmış, ancak Fenerbahçe'nin UEFA Kupası, Galatasaray'ın ise UEFA Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle ertelenmiştir. Bu maç, Fenerbahçe'nin Süper Lig tarihinde Galatasaray'a karşı en farklı galibiyetidir.