• Buradasın

    Yılmaz Özdil ne zaman kalp ameliyatı oldu?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Gazeteci Yılmaz Özdil, 14 Ocak 2025 tarihinde kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı ve aynı gün kalp damarlarından biri ameliyatla açıldı 235.
    Özdil'e, 16 Ocak 2025 tarihinde iki saat süren bir operasyon daha yapıldı ve bu operasyonda iki damarı daha açıldı ve stent takıldı 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Yılmaz Özdil neden anjiyo oldu?

    Gazeteci Yılmaz Özdil, geçirdiği kalp krizi nedeniyle anjiyo olmuştur. 14 Ocak 2025 tarihinde, İstanbul'daki Acıbadem Altunizade Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan Özdil'in, yapılan operasyonla kalp damarlarından birinin açıldığı ve ardından anjiyo olacağı belirtilmiştir.

    Yılmaz Özdil kalp krizi mi geçirdi?

    Evet, Yılmaz Özdil kalp krizi geçirdi. Gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil, 14 Ocak 2025 tarihinde kalp krizi geçirerek İstanbul'daki Acıbadem Altunizade Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Bugün yapılan ilk müdahalede Özdil’in tıkalı olan bir kalp damarı açıldı.