Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Slow juicer (yavaş sıkım meyve sıkacağı) sağlıklı kabul edilir, çünkü meyve ve sebzelerin besin değerlerini daha iyi korur 125.
Slow juicer'ın sağlıklı olmasının bazı nedenleri:
- Oksidasyonu azaltır 125. Yavaş sıkma yöntemi, hava ile teması en aza indirerek vitamin ve enzimlerin korunmasını sağlar 125.
- Daha fazla besin değeri sunar 15. Yavaş sıkma, lif ve diğer bileşenlerin daha fazla miktarda kalmasına olanak tanır 15.
- Daha az atık üretir 5. Centrifugal (santrifüjlü) sıkacaklara göre daha fazla meyve suyu elde edilir, bu da gıda israfını azaltır 5.
- Daha lezzetli içecekler sağlar 45. Yavaş ekstraksiyon, doğal tat ve dokuyu korur 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: