Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pippalinin bazı faydaları:
- Karaciğer hastalıkları: Pippali, fazla çalışan karaciğer üzerinde iyileştirici bir etkiye sahiptir 1.
- Kilo kaybı: Yağ asitlerinin yakılmasına yardımcı olur ve vücut yağlarını mobilize eder 1.
- Bakteriyel enfeksiyonlar: Sinüzit ve burun tıkanıklığına yol açan bakteriyel enfeksiyonlarla savaşabilir 1.
- Diyabet: Kandaki glikoz salınım hızını düzenleyebilir 1.
- Öksürük: Bal ile karıştırılıp tüketildiğinde boğaz ağrısını hafifletebilir 1.
- Hazımsızlık: Mide yatıştırıcı kimyasallar içerir 1.
- Diş ağrısı: Tuz ve su ile hazırlanan hamur, acı veren bölgeye uygulandığında faydalı olabilir 1.
- Astım: Düzenli tüketimi, astım krizlerinin yoğunluğunu veya sıklığını azaltabilir 1.
Pippali kullanmadan önce bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: