Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Feast dondurulmuş soğan halkası, hijyenik koşullarda üretilip saklandığı takdirde sağlıklı olabilir 3.
Ancak, dondurulmuş gıdaların genel olarak bazı riskleri vardır:
- Yüksek sodyum içeriği nedeniyle hipertansiyon ve kardiyovasküler riskleri artırabilir 1.
- Yapay katkı maddeleri içerebilir, bu da hassas bireylerde olumsuz reaksiyonlara yol açabilir 1.
- Kontaminasyon riski taşır, özellikle kabuklu deniz ürünlerine alerjisi olan bireylerde zararlı bakterilerle karşılaşma olasılığı vardır 1.
Ayrıca, dondurulmuş gıdaların çözülüp tekrar dondurulması besin değerlerini kaybetmesine neden olabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: