• Buradasın

    Sagopa iyi bilirim ne anlatmak istiyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    "İyi Bilirim" şarkısında Sagopa Kajmer, dostluk ve düşmanlık kavramlarını, insanların güvenilir olup olmadığını anlamanın zorluğunu anlatıyor 4. Şarkı sözlerinde, "Sana dememiş miydim? Böğrüme keskin bıçaklar saplayanlar da var / Ben iyi bilirim; kim kime dost, kime düşman" dizeleriyle bu tema vurgulanıyor 4.
    Ayrıca, şarkı sözlerinde hayatın zorlukları ve melankoli de işleniyor 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    İyi Bilirim Sagopa ne zaman çıktı?

    "İyi Bilirim" şarkısı, Sagopa Kajmer ve Kolera tarafından 2010 yılında Bendeki Sen albümünün 7. parçası olarak yayımlanmıştır.

    Sagopa iyi bilirim hangi albümde?

    "İyi Bilirim" şarkısı, Sagopa Kajmer ve Kolera'nın Bendeki Sen albümünde yer almaktadır.

    Sagopa nasıl ünlü oldu?

    Sagopa Kajmer'in (Yunus Özyavuz) ünlü olmasının bazı nedenleri: Müzik kariyeri: 1998 yılında Kuvvetmira adlı rap grubunu kurdu ve Silahsız Kuvvet mahlasıyla ilk albümü "On Kurşun"u çıkardı. 2004 yılında Cem Yılmaz'ın "G.O.R.A." filmi için "Al Bir de Buradan Yak" şarkısını hazırladı. 2003 yılında çıkardığı "Bir Pesimistin Gözyaşları" albümü, derin sözleri ve melankolik yapısıyla dikkat çekti. Plak şirketi: 2005 yılında kendi plak şirketi Melankolia Müzik'i kurdu. İş birlikleri: Ceza'nın "Med Cezir" albümünün prodüktörlüğünü yaptı. Rap sanatçısı Kolera (Esen Güler) ile düet albümleri çıkardı.

    Sagopa Kajmer iyi bilirim kime yazıldı?

    "İyi Bilirim" şarkısı, Sagopa Kajmer ve Kolera tarafından birlikte yazılmıştır. Şarkının kime yazıldığı hakkında spesifik bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, şarkı sözlerinde dostluk ve düşmanlık temaları işlenmektedir.

    Sagopa'nın en ağır sözü nedir?

    Sagopa Kajmer'in en ağır sözü olarak değerlendirilebilecek bazı sözler şunlardır: "Pişmanlık asla kaçamayacağın bir canavar; elleri bazen öldürür, bazen sertçe yakalar". "Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğin o yolun sonuyum!". "Güler yüzlü mü sandın? Sertlik kanında var hayatın". "Yoksun arzularından bahçe yapsan, tohumuna suyunu serpeler misin?". "Aklım koca bir mezarlık, gömülen gömülene, unutulan unutulana". Bu sözler, Sagopa Kajmer'in çeşitli şarkılarında yer almaktadır.

    Sagopa'nın en iyi sözü hangisi?

    Sagopa Kajmer'in en iyi sözü olarak değerlendirilebilecek bazı sözler: "Geçmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz?". "Aklım koca bir mezarlık, gömülen gömülene, unutulan unutulana.". "Güler yüzlü mü sandın? Sertlik kanında var hayatın.". "Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum; ben, senin varmak istediğin o yolun sonuyum.". "Suskunum zannederler, halbuki içimdeki çığlık kulaklarını sağır eder.". En iyi söz olarak değerlendirilebilecek bir ifade, kişisel zevklere göre değişebilir.