• Buradasın

    Masha and the Bear doğum günü konsepti nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Masha ve Koca Ayı temalı bir doğum günü konsepti oluşturmak için aşağıdaki öneriler dikkate alınabilir:
    1. Davetiyeler: Masha ve Koca Ayı temalı davetiyeler hazırlayarak partiye başlangıcı yapabilirsiniz 15.
    2. Kostümler: Misafirler için Masha ve Koca Ayı kostümleri ve aksesuarları temin edilebilir 1.
    3. Dekorasyon: Pembe ve sarı renklerde balonlar, ağaç gövdeleri ve doğal yapraklarla orman teması yaratılabilir 12. Büyük Masha ve ayı bebekleri de dekorasyonda yer alabilir 1.
    4. Masa Düzeni: Masha ve Koca Ayı temalı tabaklar, bardaklar ve peçeteler kullanarak masayı süsleyebilirsiniz 2. Ayrıca, bitki saksıları veya ahşap kutular gibi orman temalı merkez parçaları da ekleyebilirsiniz 1.
    5. Yemekler: Ayı kafası şeklinde bir pasta, ayı baskılı cupcake'ler ve orman temalı tatlılar gibi yiyecekler sunulabilir 12.
    6. Eğlenceler: Hikaye anlatımı, yüz boyama, Masha ve Koca Ayı temalı puzzle gibi aktiviteler düzenlenebilir 2. Ayrıca, temalı bir piñata da partiye renk katabilir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Maşa doğum günü pastası nasıl yapılır?

    Maşa temalı doğum günü pastası yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 4 adet yumurta - 2 çay bardağı toz şeker - 1,5 çay bardağı sıvı yağ - 1,5 çay bardağı süt - 3,5 su bardağı un - 1 paket kabartma tozu - 1 paket vanilin - 1,5 su bardağı süt - 1/2 çay bardağı toz şeker - 2 yemek kaşığı un - 1 adet yumurta sarısı - 1 yemek kaşığı (tepeleme) mısır nişastası - 1 yemek kaşığı tereyağı - 3 paket krem şanti - 3 çay bardağı soğuk süt - 1/2 kutu sıvı krema - 200 gram çilek - Hindistan cevizi ve pasta süsü Yapılışı: 1. Yumurta ve toz şekeri köpük köpük olana kadar çırpın. 2. Süt ve sıvı yağı ekleyip çırpın. 3. Ardından un, kabartma tozu ve vanilini eleyerek ekleyin. 4. Yağlanmış kalıba harcı aktarın ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin. 5. Fırından alıp oda ısısında dinlendirdikten sonra kalıbından çıkartın. 6. Tereyağı hariç tüm malzemeleri tencereye aktarın ve kısık ateşte kaynamaya bırakın. 7. Kaynamaya başlayan kremayı ocaktan alın ve tereyağını ekleyip karıştırın. 8. Bir kaseye alın ve üzerini streçle kapatıp soğumaya bırakın. 9. Oda sıcaklığında soğuyunca buzdolabına alın. 10. Keki 3 parçaya eşit şekilde kesin ve pastacı kremasını üzerine yayın. 11. Toz krem şantiyi süt ile çırpın ve kekin yan çevresine sürün. 12. Çilekleri dizin ve 2. keki üzerine yerleştirin. 13. Aynı işlemi tekrarlayarak 3. keki yerleştirin. 14. Krem şanti ile etrafını kaplayın, üzerine Hindistan cevizi serpin ve yıldız duy ile şekiller yapın. 15. Pasta süsü ile süsleyerek