• Buradasın

    Hesaplar ve Tesadüfler sergisi ne zaman?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Hesaplar ve Tesadüfler sergisi, 8 Mart 2025 tarihinde Antalya Kültür Sanat'ta açıldı ve 27 Nisan 2025 tarihine kadar ziyaret edilebilecek 24.
    Sergi, algoritma sanatının öncü isimlerinden Vera Molnár, Dóra Maurer ve Gizella Rákóczy'nin Macaristan Ulusal Bankası Koleksiyonu'nda yer alan eserlerini bir araya getiriyor 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hesaplar Ve Tesadüfler nerede?

    "Hesaplar ve Tesadüfler" sergisi, 27 Nisan 2025 tarihine kadar Antalya Kültür Sanat'ta ziyaret edilebilir. Ayrıca, 19 Eylül 2024 - 23 Şubat 2025 tarihleri arasında sergi, Pera Müzesi'nde de sergilenmiştir.

    Sergide neler sergilenir?

    Sergide çeşitli sanat eserleri ve ürünler sergilenebilir, bunlar arasında: Görsel sanatlar: resimler, çizimler, heykeller; Fotoğraflar; Tasarım ürünleri; Moda giysileri; Mimari projeler; İlginç eserler. Ayrıca, sergiler sanatsal etkinliklerin tanıtımına da hizmet edebilir ve sanatçıların yeni eserlerini sunmak için kullanılabilir.

    Sergi ne anlama gelir?

    Sergi kelimesi, farklı bağlamlarda çeşitli anlamlara gelebilir: 1. Alıcının görmesi ve seçmesi için dizilmiş şeylerin tümü ve bu nesnelerin serildiği yer. 2. Halkın gezip görmesi ve tanıması için düzenlenmiş sanat eserleri, el işleri veya ticari malların sergilendiği yer. 3. Bir yerin, bir ülkenin veya çeşitli ülkelerin kendine özgü tarım, sanayi vb. ürünlerini tanıtmak için bunların uygun bir biçimde gösterildiği yer. 4. Yaygı, kilim (halk arasında kullanılan bir anlam).