• Buradasın

    Çevre ve sehircilik bakanligi logo nasıl kullanılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı logosunun kullanımı için aşağıdaki hususlar dikkate alınmalıdır:
    • Telif Hakkı: Logo, telif hakkı ile korunmaktadır ve sahibinin izni olmadan değiştirilemez 3.
    • Adil Kullanım: Düşük çözünürlüklü logo, yalnızca tanıtım amaçlı ve ABD telif hakkı yasasına göre "adil kullanım" kapsamında kullanılabilir 3.
    • Lisans: Logonun kullanımı, Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication lisansı ile kamuya açık hale getirilmiştir; bu, logoyu ticari amaçlar da dahil olmak üzere izin almadan kullanabileceğiniz anlamına gelir 5.
    Logonun yüksek çözünürlüklü hali, bakanlığın kurumsal kimlik sayfasında bulunabilir: basinodasi.csb.gov.tr/kurumsal-kimlik-i-468 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın görevleri nelerdir?

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bazı görevleri: İmar, çevre, yapı ve yapım mevzuatını hazırlamak ve uygulamalarını izlemek ve denetlemek. Çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi için politikalar belirlemek, standartlar geliştirmek ve programlar hazırlamak. Alıcı ortamlara atık bırakan tesis ve faaliyetlerin çevresel etkilerini değerlendirmek, izin vermek, denetlemek ve gürültünün kontrolünü sağlamak. Mekânsal strateji planları ve çevre düzeni planlarını ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını sağlamak. Kamu yatırımlarının projeleri ve yapımla ilgili iş ve işlemleri düzenlemek ve denetlemek. Yapı malzemelerinin denetimini ve uygunluk değerlendirmesini yapmak. Konut sektörüne ilişkin strateji geliştirme ve programlama iş ve işlemlerini yürütmek. Gecekondu, kıyı alanları ve tesisleri ile ilgili iyileştirme, yenileme ve dönüşüm uygulamalarını düzenlemek ve yönetmek. Mahalli çevre kurullarının çalışmalarını takip etmek ve yönlendirmek. Çevre envanterini ve çevre durum raporlarını hazırlamak.