Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Topraktan uygulama dozları:
- Domates, biber, patlıcan, salatalık için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Çilek için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Bağ ve kivi için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Muz için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Narenciye için: 200-250 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Meyve ağaçları için: 200-250 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Zeytin için: 200-250 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Mısır için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Patates için: 3000-4000 ml/dönüm, 1 Ton su ile 1.
- Fındık, ceviz, antep fıstığı için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Yaprağı yenen sebzeler (marul, kıvırcık, lahana vb.) için: 250-300 ml/dönüm, 100 litre su ile 3000-4000 ml/dönüm 1.
- Kavun, karpuz, kabak için: 200-250
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: