Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahve tonları arasında şunlar bulunur:
- Açık kahve 15. Doğal bir güzellik ve zarafet sunar 5.
- Koyu kahve 15. Yoğun ve derin tonlar içerir 5.
- Kızıl kahve 15. Çikolata ve kızıllığın harmanlanmasıyla oluşur 5.
- Sütlü kahve 15. Sıcak bir kahve tonunu yumuşak ve kremsi bir şekilde yansıtır 5.
- Fındık kahvesi 5. Doğal kahverengi tonlarının sıcak ve zengin bir karışımıyla oluşur 5.
Ayrıca, kahve tonları kavrulma derecesine göre de farklılık gösterir:
- Açık kavurma (light roast) 2. Kahvenin rengi açık kahverengi tonlarında olur ve yağsız bir görüntü sergiler 2.
- Orta kavurma (medium roast) 2. Kahvenin rengi klasik kahverengi olarak ortaya çıkar ve hafif yağ oranı görülür 2.
- Koyu kavurma (dark roast) 2. Kahve oldukça koyu kahverengidir ve yağlı bir görünüm sergiler 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: