Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Superman III filminde, Gus Gorman (Richard Pryor) adlı bilgisayar dehası, Ross Webster (Robert Vaughn) için çalışmaktadır ve onun kötü planlarını uygulamaya koyar 34. Webster, dünya kahve ve petrol arzını ele geçirmek ister 34.
Superman (Clark Kent), çocukluk arkadaşı Lana Lang ile yeniden bir araya gelir ve onun oğlu Ricky'yi bir kazadan kurtarır 35. Ancak, Kryptonite'e maruz kaldıktan sonra yozlaşır ve vandalizm gibi kötü davranışlar sergiler 3.
Gus, Webster için bir süper bilgisayar yapmayı teklif eder ve bu bilgisayar bir enerji krizi yaratır 3. Lorelei Ambrosia, Superman'i baştan çıkararak bir petrol sızıntısına neden olmasını sağlar 3.
Sonunda, Superman iki kişiye ayrılır: yozlaşmış hali ve Clark Kent 3. İki taraf bir hurdalıkta dövüşür ve Clark, yozlaşmış halini yenerek onu öldürür 3.
Film, Superman'in petrol sızıntısını temizlemesi ve uzaya uçmasıyla sona erer 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: