Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
2009 yapımı "Mother" filmi, bir annenin, zihinsel engelli oğlu Yoon Do-joon'un bir kızın cinayetiyle suçlanması üzerine onu aklamak için verdiği mücadeleyi anlatıyor 25.
Filmin konusu şu şekilde özetlenebilir:
- Anne ve oğlu, Güney Kore'nin küçük bir kasabasında sessizce yaşamaktadır 2.
- Bir gece, Yoon Do-joon, lise öğrencisi Moon Ah-jung'u takip eder ve onu terk edilmiş bir binaya götürür 2.
- Ertesi sabah, Ah-jung'un cesedi çatıda bulunur ve kasaba halkı ve polis, katili aramaya başlar 2.
- Yoon Do-joon, olay yerine yakın olması ve Ah-jung'un kanına bulanmış gibi görünen bir golf sopası bulunması nedeniyle tutuklanır 2.
- Anne, oğlunun masum olduğuna inanır ve gerçek katili bulmak için kendi soruşturmasını başlatır 25.
- Ancak, oğlu ve kasaba halkı tarafından dışlanan anne, herkesin onu suçlu gördüğünü fark eder 5.
- Yoon Do-joon'un arkadaşı Jin-tae'den şüphelenen anne, onun evini basar ve kan lekeli golf sopasını alır 2.
- Daha sonra, Ah-jung'un telefonundaki resimleri araştırır ve katilin, Ah-jung'un daha önce ilişki yaşadığı Jong-pal olduğunu öğrenir 2.
- Jong-pal'ın aslında masum olduğunu ve kan lekelerinin Ah-jung'un burun kanamasından kaynaklandığını anlayan anne, onu ziyaret eder ve onun için ağlar 2.
- Yoon Do-joon serbest bırakılır ve Jin-tae tarafından karşılanır 2.
- İkili, yol üzerindeki çöpçülerin evini geçer ve Yoon Do-joon, annesinden bulduğu akupunktur setini geri verir 2.
- Anne, otobüste diğer ebeveynlerle birlikte dans ederken, oğlunun ve kendisinin işlediği suçla ilgili hafızasını silmek için akupunktur setini kullanır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: