Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Jumper" (2008) filminin sonunda, David Rice, Millie'yi evine götürdükten sonra, onun tehlikede olacağını anlar ve Griffin'den yardım ister 35. Ancak Griffin, David'e yardım etmeyi reddeder 35.
David, Griffin'i takip ederek onunla birlikte ABD'ye gider 3. Griffin, bir araba çalar ve David ile birlikte trafikte teleportasyon kullanarak ilerler 3. Sonunda, Griffin, David'in Millie'yi korumasına yardım etmeyi kabul eder 35.
David, Millie'yi geri alır ve birlikte yetkililer tarafından yakalanmaktan kurtulurlar 3. Ancak, Millie'nin uçağı bir saat önce inmiştir 3.
Daha sonra, David, Roland'ın Millie'yi hedef alacağını anlar ve Griffin ile iş birliği yaparak, dünyayı dolaşarak Roland ve diğer Paladins üyeleriyle mücadele ederler 35.
David, sonunda Griffin'i Çeçenya'da bir elektrik direğine hapseder ve Millie ile birlikte eve döner 5.
David'in annesi, onun kapısını çalar ve David, annesinin yeniden evlendiğini ve kız kardeşi Sophie ile yaşadığını öğrenir 5.
David, teleportasyon yeteneğini kontrol etmeyi öğrenmiş ve yeni bir hayata başlamaya hazır olduğunu anlar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: