• Buradasın

    Gibi dizisi en komik replik hangisi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Gibi dizisinin en komik repliklerinden biri "Kardeşim ben senin beni yılgın bir hoşgörüyle benimsene mi kaldım?" cümlesidir 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Gibi dizisi en komik bölüm hangisi?

    "Gibi" dizisinin en komik bölümü konusunda kesin bir görüş yoktur, ancak bazı bölümlerin öne çıktığı görülmektedir: Kuki (2. Sezon, 2. Bölüm). Çaça ve Cosplay (2. Sezon, 5. Bölüm). Erasmus'la Gelen Yamyam (1. Sezon, 4. Bölüm). En komik bölüm, izleyicinin kişisel tercihine göre değişiklik gösterebilir.

    En iyi Türk dizi replikleri hangileri?

    İşte bazı en iyi Türk dizi replikleri: 1. "Kurabiye var, simit var. Neye bakıyon?" - Kuzey Tekinoğlu (Kuzey Güney). 2. "Sen 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen, kalan 2 kuruşlar gelir seni satar." - Burhan Altıntop (Avrupa Yakası). 3. "Sen Bihter Ziyagil’sin, aptallık etme!" - Firdevs Yöreoğlu (Aşk-ı Memnu). 4. "Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu." - Ezel (Ezel). 5. "Aman Ali Rıza Bey, ağzımızın tadı kaçmasın." - Hayriye Tekin (Yaprak Dökümü). 6. "İsmail Abi! Hoopp!" (Leyla ile Mecnun). 7. "Benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil." - Yılmaz (Gibi). 8. "Zamaan geriye aksııın!" - Dudu Peri (Sihirli Annem).

    En komik dizi replikleri hangi dizide?

    En komik dizi replikleri, farklı dizilerde yer almaktadır. İşte bazı örnekler: 1. "Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?" - Gibi dizisi. 2. "Legen- wait for it... dary!" - How I Met Your Mother dizisi. 3. "Sıfır bir değer değildir. Bir sayı bile değildir. Ancak başka bir sayının yanına gelince değer yaratır." - Yedi Numara dizisi. 4. "Ben aslında bir kelebeğim, ama kanatlarım yok." - Ersoy karakteri, Gibi dizisi. 5. "Bana bir hikaye anlat Ersoy. Sana bu iki yüzlülük imparatorluğunda başarılar." - Gibi dizisi.

    Gibi Yılmaz'ın en iyi repliği nedir?

    Gibi dizisinde Yılmaz karakterinin en iyi repliklerinden bazıları şunlardır: "Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?" "Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilir." "Sadece 10 liramın olması, 0 liramın olmasından daha çok canımı yakıyor." "Gerçeklerin bir kıymeti yok ki, genel kanı neyse onu yaşıyoruz." "Benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil."

    Gibi 2. sezon en iyi replikler hangileri?

    Gibi dizisinin 2. sezonundan bazı en iyi replikler: "İlkkan sadece 10 liramın olması, 0 liramın olmasından daha fazla canımı yakıyor. Anladın mı? Beni bu 10 liradan kurtar ya, kurban olayım, al şunu kurtar beni bu 10 liradan ya!". "Yürümek öyle çok da matah bir şey değil Ozan! İşte al bak, İlkkan abin yürüyor. N’aptı? Yürüye yürüye gitti köle oldu". "Başımıza açtığın işler yetmezmiş gibi şöbiyet de yemiyorsun". "Bu gece canımızı kurtarmak istiyorsak ske ske köfteci açacağız". "Sen IBAN’a ayben mi diyon?". Daha fazla replik için soylentidergi.com ve onedio.com sitelerindeki listelere göz atabilirsiniz.