• Buradasın

    Arka Sokaklar 67. bölümde ne oldu?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Arka Sokaklar 67. bölümde ekip, şüpheli bir cinayetin izini sürerken emlak kralı Üstün Sarıkaya'yı gözaltına alır 134. Ancak sorguya katılan avukat Seyhan, Üstün'ün kısa sürede salıverilmesini sağlar 134.
    Diğer olaylar arasında:
    • Tunç'un hastanede tedavisi devam eder 13.
    • Mesut, hastane ve ev arasında gidip gelirken bir yandan da ilik için haber bekler 13.
    • Pervin adlı bir kadın, Ekip'ten yardım ister ve bu sayede yaralı muhasebeci Hakan Gümüşdal'ın azmettiricilerine ulaşılır 134.
    • Cemal'in sorgudaki ifadesiyle Seyfi Kelleci adlı suçlu yakalanır 134.
    • Ayla evde dinlenirken eve girmeye çalışan hırsızlar yakalanır 13.
    • Suat'ın komşusu Ferda, onu dizi setinde yardımcı oyuncu olarak oynamaya ikna eder, ancak işler beklediği gibi gitmez 13.

    Konuyla ilgili materyaller

    Arka Sokaklar 68. bölümde ne oldu?

    Arka Sokaklar 68. bölümde yaşanan bazı olaylar şunlardır: UNESCO temsilcisi: Yurt dışından gelen UNESCO temsilcisi, ekibin soruşturmalarını kısıtlar. Zargana Kardeşler Çetesi: Temsilci, çetenin eline düşer ve çaldırdığı eşyaların bulunması karşılığında Mesut'un yöntemlerini destekler. Kayıp bebek: Bir araba kazasında kaybolan bebek, cinayet fikrini ortaya çıkarır. Cihan karakteri: Ekip, yaptığı araştırmalar sonucunda, aşiret, kurallar ve ailesi arasında kalan Cihan adlı şahsa ulaşır. Üstün ve Seyhan: Üstün adlı şahıs, Seyhan adlı bayanı elinde tutmaktadır. Hüsnü ve Suat: Hüsnü, bir yanlış anlaşılma yüzünden çocukların diline düşer; Suat ise düğünde takmak için Ayla'dan ödünç aldığı kolyeyi kaybeder. Mesut ve Tunç: Mesut, Tunç'a ilik bulunmasının sevincini yaşarken, Arif'e yardım etmek için davanın tekrar açılmasını sağlar.