Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tütün nemini korumak için aşağıdaki yöntemler uygulanabilir:
- Condair nemlendirme sistemleri kullanmak 2. Bu sistemler, tütün işleme tesislerinde ürün nem içeriğini ve üretim verimliliğini korumak için kullanılır 2.
- Ortam nemini ayarlamak 2. Tütünün bulunduğu ortamın nem değeri %60-68 bağıl nem arasında tutulmalıdır 2.
- Humidor kullanmak 3. Humidor, tütünlerin nem seviyesini korumak için uygun bir ortam sağlar 3.
- Boveda poşetleri kullanmak 3. Boveda poşetleri, hassas bir nem seviyesini korumak için tasarlanmıştır 3.
- Tütünü uygun şekilde saklamak 5. Tütün, cam kavanozlarda saklanabilir ve kuruduğu takdirde birkaç damla su eklenerek nem seviyesi ayarlanabilir 5.
Tütün ürünleri sağlığa zararlıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: