Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tirbuşon çeşitleri şu şekilde sınıflandırılabilir:
- Mekanizma Türüne Göre:
- Kanatlı Tirbuşon: Yan taraflarında bulunan ve mantarı çekerken yukarı kalkan kanat benzeri kollara sahiptir 12.
- T-kolu Tirbuşon: Basit bir T şeklinde kolu olan ve vida bölümünü mantara sürmek için kullanılan geleneksel modeldir 1.
- Sommelier Bıçağı: Profesyoneller arasında popüler olan, bıçak, tirbuşon ve şişe açacağı içeren çok fonksiyonlu bir araçtır 12.
- Kullanım Kolaylığına Göre:
- Boyut ve Taşınabilirliğe Göre:
Bu çeşitler, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre farklılık gösterir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: