Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çorba kaşıkla içilirken şu adımlar izlenmelidir:
- Soğutma: Çorbanın çok sıcak olması durumunda, soğumasını beklemek en doğrusudur 12.
- Kaşık Kullanımı: Kaşığa alınan çorba miktarı, kaşığın yarısını doldurmalıdır 13.
- Ağıza Alma: Çorbayı kaşıktan bir yudumla ağıza almalı ve çekiş gürültüsü çıkarmamalıdır 13.
- Çiğneme: Çorbanın türüne göre çiğneme gerekebilir, ancak bu durum pek hoş karşılanmaz 13.
- Bitiş: Çorba bitmeye yüz tutunca, tabak dibinde kalan çorbayı sıyırmak için tabağı havaya kaldırmak doğru değildir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: