Buradasın
Çatallı temizlik nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çatal ve kaşıkların temizliği için aşağıdaki yöntemler önerilir:
- Çamaşır Deterjanı ve Su: Çatal-kaşık ve bıçakları, içine bir miktar çamaşır deterjanı eklenmiş suda kaynatın, ardından bol suyla durulayın ve yumuşak bir bezle kurulayın 1.
- Sirke: Genişçe bir kaba bir miktar sirke koyup çatal-kaşık-bıçakları bu suyun içinde birkaç saat bekletin, sonra durulayıp kurulayın 1.
- Karbonat ve Sirke: Çatal-kaşık üzerindeki çıkmayan lekeler için, karbonatın üzerine sirke damlatın ve bu karışımla lekeli bölgeyi ovun, ardından durulayıp kurulayın 1.
- Limon Kabuğu: İnatçı lekeler için limon kabuğuyla lekeli kısmı ovalayın, durulayıp yumuşak bir havluyla kurulayın 1.
Ayrıca, metal parlatıcılar da çatal-kaşık ve bıçakların parlatılması için kullanılabilir, ancak ürünün talimatlarına dikkat edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: