Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Biye kesim bıçağı aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Keskinlik: Bıçağın keskin olması, kumaşı kolayca ve temiz bir şekilde kesmesini sağlar 2.
- Uygun Uzunluk: Kullanım alanına göre uygun uzunlukta olmalıdır 2.
- Termostatlı Bıçaklar: Sentetik kumaşlarda kenarların temiz olması için termostatlı (ayarlı ısıtılabilen) bıçaklar tercih edilmelidir 1.
- Bileyleme Tertibatı: Bıçağın keskin kalmasını sağlamak için bileyleme tertibatı bulunmalıdır 1.
- Malzeme Kalitesi: Yüksek kaliteli çelik alaşımlarından yapılmış bıçaklar, dayanıklılık ve sertlik açısından daha iyidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: