Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bardakta nargilenin tadı, tütünün doğru hazırlanması ve nargile ekipmanlarının doğru kullanımı ile doğrudan ilişkilidir 13.
Tadın iyi olması için öneriler:
- Tütün: Aromalı tütünler tercih edilmeli ve lüleye çok sıkı doldurulmamalıdır 13. Tütün, közle temas etmeyecek şekilde yerleştirilmelidir 2.
- Su Seviyesi: Suyun, ser borusunun bir iki parmak üzerinde olması idealdir 14. Fazla su, içim sırasında marpuçtan ağıza su gelmesine neden olabilir 4.
- Kömür: Katkısız hindistan cevizi kömürü, meşe kömürü veya marabu kömürü kullanılmalıdır 1. Kömürlerin tamamen yanmış olması önemlidir 1.
- Folyo: Folyo yerine metal közlük kullanılması, tütünün acı tat vermesini önler 12.
Bu püf noktalarına dikkat edildiğinde, nargilenin tadı daha keyifli olacaktır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: