Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bal mumu bezi kullanımı:
- Hazırlık: Bal mumu bezini kullanmadan önce soğuk su ve doğal bir sabunla nazik hareketlerle yıkayın 15. Sıcak su kullanmaktan kaçının, çünkü bu bezin özelliklerini kaybetmesine yol açabilir 15.
- Kullanım: Bal mumu bezi, kase, tabak veya bardak gibi kapların ağzını kapatmak ve yiyecekleri sarmak için kullanılabilir 15.
- Saklama: Bezleri güneş almayan düz bir yüzeye sererek kurutun 1. Direkt güneş ışığı, bezin gıdaları taze tutma özelliğini kaybetmesine neden olabilir 1.
Kullanım ömrü: Bal mumu bezleri, ortalama 100 defa yıkanarak kullanılabilir 1. 120 yıkamanın üstüne çıkılmaması önerilir 1.
Not: Bal mumu bezleri, et ile temasa uygun kabul edilmez 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: